E juice billigt online till din el cigarett

Elcigg vätska, eller e-juice som det även brukar kallas för. När man inhandlar elcigg vätska så finns den här vätskan, eller juicen, att både köpa med innehåll av nikotin, eller så man helt enkelt välja en elcigg vätska som är nikotinfri. När det kommer till elcigg vätska så kan man kort och gott säga att de kommer i olika volymer i små flaskor. De allra vanligaste volymerna som finns att tillgå är 0, 6, 12, 18 och 24 milligram.

Så är det som så att man vill ha rätt mycket smak, ska man köpa e juice online av den högre volymen som finns att tillgå. Givetvis är det här något som skiljer sig åt från person till person, när det kommer till att välja den volymenheten som man är mest intresserad av. Så att säga att någon volym dominerar mer än någon annan är kanske inte det rätta sättet att uttrycka sig på. Hos vapeviking.se finns det ett stort utbud av smaker i många olika volymer och dem hjälper dig mer en gärna om du vill testa något ny smak eller vill hitta en ny favoritsmak.

Rekommendationer att ta till sig för elciggens e juice.

När man ska göra en jämförelse över hur mycket en tobakscigarett innehåller, så brukar man säga att en vanlig cigarett innehåller cirka 11–15 milligram/ml nikotin i själva cigaretten. Därför brukar man säga att är man en daglig rökare så ska elciggens e juice ligga på en styrka mellan volymerna 6–18 mg/ml. Alla elciggens vätskor som finns att införskaffa till sin cigarett, brukar vanligtvis tillverkas i ett kliniskt laboratorium. Detta för att man som kund ska känna sig både säker samt trygg när man handlar elciggens vätska. Så för att ge rekommendationer vilken elciggs vätska som är bäst för dig så ser det ut som följer:
• 0 mg – här finns inget nikotin utan enbart smakämnen.
• 6 mg – Om man röker drygt 10 cigaretter per dag.
• 12 mg – Om det är som så att man röker mellan 10–15 light cigaretter om dagen.
• 18 mg – Om man röker hela 20 cigaretter per dag.
• 24 mg – Detta passar till dig som är storrökare.
Om du har fler frågor och funderingar kan du gå in på vapeviking.se för att få professionell hjälp till både en som ska börja med elcigg till en som har hållit på ett tag.